За нас

Туристическа агенция „НАДРУМТУР“ ЕООД е създадена през 2015 г. и е лицензиран Туроператор за продажба на пълен пакет туристически услуги.

През годините натрупахме огромен опит в организацията и провеждането на екскурзии както в съседните на България страни, като Турция, Гърция, Румъния, Македония, така и в други европейски дестинации. Програмите ни непрекъсното се обновяват и съобразяват с новите обекти, археологически находки и др.

Стремим се да предоставяме на нашите клиенти качествени туристически услуги в съответствие с най-новите изисквания на времето. При разработването на туристическите пакети ние прецизно съчетаваме отделните елементи – транспорт, настаняване, хранене и допълнителни туристически услуги. Избираме оптималното съотношение между цена и качество .

Освен като Туроператор „НАДРУМТУР“ работи и като Туристически агент с много от водещите туристически агенции, доказали се на нашия и чуждия туристически пазар. Имаме предложения за изложения и карнавали, народни празници, спа и вино туризъм. Почивките със самолет и автобус до Турция, Гърция, Италия, Испания, Египет, Тунис са подбрани с много внимание.

За нас най-важен е клиентът. Всеки един е много специален и взаимното доверие се базира на обсъждането на въпроси свързани с подобряване на работата. Изключително много ценим съветите давани от туристите и така повишаваме качеството на предлаганите продукти.

Застрахователна полица

Партньори:
Партньор на Nasamnatam.com